sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ystävänpäivänä

Blogi päivittyy hiljakseen. Kouluhommia ja töitä tällä naisella riittää koirien ja harrastusten lisäksi, mutta onneksi pian pitäisi helpottaa :) Nyt kurkataan reilu viikon takaisiin ystävänpäiväkekkereihin. Ystävänpäivä oli ollut mielessä sen jälkeen, kun joulun laittamisen sai siltä joululta lopettaa. Oli kiva alkaa miettiä, mitä antaisi ystävilleen lahjaksi ja minkälaiset kekkerit järjestäisi. Juhlien järjestämisestä minä innostun, jos mistä! :)
Lahjaksi halusin antaa jälleen jotain itse tehtyä.

Ylimmissä kuvissa näkyvät heijastimet syntyivät pykäpistoilla kaksi sydämen muotoista huopapalaa yhteen ommellen. Väliin laitoin täytevanua. Heijastimet liimasin. Heijastimien ripustusnauha muodostui helmistä.

Jalkakylpysuola valmistui yksinkertaisesti karkeasta merisuolasta, johon sekoitettiin muutama tippa pastaväriä sekä tuoksutippoja.

 Suukkohuulten rasva syntyi tällä ohjeella.

Mukaan lähti myös muutama washiteipattu tuikku :) Kortit syntyivät siskoni syksyllä ottamasta hauskasta kuvasta, jossa on oma koirani pentuna ja siskoni koira :)

Kiitos teille kahdelle blogini lukijalle, Siinalle ja Marikalle, ystävänpäiväyllätyksistä! :)




Siskolleni ja hänen miehelleen lähti myös lahjana viltti ja karkkia täynnä oleva rasia. Toivottavasti he hyödynsivät näitä romanttisella piknikillä, kuten ohje kuului ;) 







Raahasin tarjoilupöydäksi olkkarin pöydän keittiönpöydän viereen :) Menu rakentui vieraiden toivomusten pohjalta.



Tarjolla oli: 
- macaronseja sekä suklaa- että valkosuklaatäytteellä (kaipaavat vielä kovasti treenaamista ennen siskon kesäisiä rippijuhlia, mutta kelpasivat ensi kokeiluina ;) )

-mokka-valkosuklaakeksejä (veljeni suurinta herkkua ja hänen toivomuksestaan tein, tällä kertaa sydämen muotoon)

-mansikkaraparperikookosmuffinsseja (omasta päästä)

-lohi- ja kinkkutäytteisiä rieskarullia





Oli kiva myös visioida mielessään kattausta ja päästä toteuttamaan se :) Liinan korvikkeena toimi vaaleanpunainen satiinikangas, jonka päähän on sidottu juuttinarusta rusetit. Yksi ruusu pääsi kirpparilta löytämääni pulloon ja kaksi nuppua läpinäkyviin tuikkuastioihin. Astioina käytin omaan varastooni laatikkoon haudattuja hurmaavia ruusukuppeja. Ne ovat isomummuni entiset ja niille ei todellakaan ollut oikea paikka varastossa laatikossa! 


Oli kiva päästä suunnittelemaan ja järjestelemään näitä kekkereitä :) Kiitos kaikille ihanille vierailleni! <3


1 kommentti:

  1. Ihania ystävänpäivä juttuja!!!! ♥ Ja onpas aivan mahtava idea tuo itsetehty kylpysuolakin!!!! :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja <3 Kiitos, että jätit viestin!