keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupaus

Heippa vaan kaikille!

Näin tässä sitten kävi -minulla on nyt oma blogi. Oikeastaan tämä blogi on luotu jo elokuussa 2012, mutta silloin ei vielä ollut tarpeeksi inspiraatiota tätä alkaa pitää toden teolla. Nyt sitä tuntuu olevan :) Ja mikä sen parempi päivä aloittaa blogi kuin uuden vuoden kynnyksellä :) Olkoon tämä nyt se oma uuden vuoden lupaukseni, joita en yleensä harrasta. Toivon bloggaamisen kautta löytäväni uusia ihania ihmisiä elämääni ja luvallista omaa aikaa rankan opiskelun vastapainoksi.

Nyt kun joululomalla olen selaillut toinen toistaan ihanampia blogituttavuuksia sekä tietenkin vanhoja rakkaita tuttuja, ajatus omasta blogista on noussut mielen päälle yhä vahvempana enkä enää voinut vastustaa ajatusta tällaista perustaa :)

Täällä blogissa siis kirjoittelee pikkuisen päälle 20-vuotias Pohjois-Suomessa asusteleva luokanopettajaopiskelija. Blogissa sisustellaan rivitalokaksiossa, herkutellaan leivonnaisilla, askarrellaan, ommellaan, tuunaillaan, virkataan ja neulotaan. Käsillä tekeminen on siis lähellä sydäntäni. Saan jaksamista ja hyvää mieltä arkeeni ilahduttamalla rakkaitani oma tekemilläni asioilla <3 Sisustyyliäni kuvaa varmasti parhaiten sana maalaisromanttinen :)

Olen 100 % koiraihminen tai oikeastaan sheltti-ihminen. Minulla on itselläni kolme shetlanninlammaskoiratyttöä sekä kolmasosa yhdestä hurmuripojasta (asuu isälläni), jotka pitävät emäntänsä kiireisenä lenkeillä, agility- ja rallytokokentillä sekä näyttelykehässä. Aika ajoin täällä siis saattaa näkyä kuvia karvaisista rakkaistani :)

Asta, Inga ja Sofi kesällä 2013 

Jokainen lukija on lämpimästi tervetullut seuraamaan blogia! Toivon, että jätät kommentin käytyäsi kylässä :) 


Oikein paljon iloa, onnea ja rakkautta kaikille vuoteen 2014! <3


6 kommenttia:

 1. Kiva,että perustit blogin.Toivotan onnea bloggarin uralle.Olet tehnyt paljon ihania lahjoja käsin,huippujuttuja.Tykkään itsekin väkerrellä kaikkea.Tervetuloa myös vierailemaan blogiini:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta kommentistasi! :) Käsillä tekeminen on niin kivaa! :) Tulen pian vastavierailulle! Kiitos vaan kutsusta! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka. Tulin heti kurkkimaan :) Onnea uutukaiselle blogillesi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva! :) Tervetuloa toistekin :) Kiitos <3

   Poista
 4. Tulin tarkistamaan, oletko pitänyt uuden vuoden lupauksesi:D Hyvältä näyttää, ihanaa bloggailua ja alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, vähän on nyt heikosti mennyt, mutta yritetäänpä ryhdistäytyä :) Kiitos samoin sinullekin! :)

   Poista

Rakastan kommentteja <3 Kiitos, että jätit viestin!